Οι Bang La Decks, ένα από τα duo Ελλήνων παραγωγών ηλεκτρονικής μουσικής, που εξάγουν μουσική (Kuedon, Utopia, Zouka) δημιούργησαν το 4ο single τους, με τον τίτλο Aide, εμπνευσμένοι από την Βαλκανική μουσική, η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τους τελευταίους μήνες και με σκοπό να κάνουν πανικό στα clubs.

Οι Bang La Decks είπαν πως“Το Aide είναι ένα καθαρά club track. Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα φτιάξαμε ένα πολύ διαφορετικό track που ελπίζουμε να αρέσει στον κόσμο”.

Οι Bang La Decks έχουν λάβει υποστήριξη από τεράστια ονόματα στον χώρο της παγκόσμιας dance σκηνής, όπως Avicii, Afrojack, Benny Benassi και άλλων. Το track τους “Utopia” εκτός από το ότι συμπεριλήφθηκε στο soundtrack του No1 Video Game παγκοσμίως, του FIFA 2015 στα τέλη του 2014, πρόσφατα η τραγουδίστρια της Warner Music, Sevyn Streeter κυκλοφόρησε το νέο της single “How Bad Do You Want It” το οποίο περιέχει sample από την τεράστια επιτυχία των Bang La Decks και ακούγεται στο soundtrack της νέας πολύ-αναμενόμενης ταινίας “Fast & Furious 7”.

Τα singles των Bang La Decks τους έχουν κυκλοφορήσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσω κορυφαίων dance labels στον κόσμο, έχοντας πάνω από 20 εκατομμύρια views στο YouTube και αμέτρητα sold out shows στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι Bang La Decks επέστρεψαν βάζοντας φωτιά στα dancefloors.

Το Aide βάζει γερά τις βάσεις ως το Club Hit του καλοκαιριού και κατ’επέκταση της χρονιάς!

CREDITS

Music: Bang La Decks
Lyrics: Bang La Decks
Cover Artwork: Maria Delakou

Απάντηση