Με μία δυναμική μπαλάντα, που «παντρεύει» άψογα, τον ροκ, τον ποπ αλλά και τον ελαφρολαϊκό ρυθμό, επιστρέφει δισκογραφικά ο Στέλιος Βραχιόλογλου, υμνώντας τον χωρισμό και αποδεικνύοντας πώς όταν μία σχέση τελειώσει, είναι ακριβώς και όπως Μία σταγόνα στη βροχή!

Υπογράφοντας τη μουσική και τους στίχους του νέου του τραγουδιού, ο Στέλιος Βραχιόλογλου, ξεδιπλώνει όλο το ερμηνευτικό αλλά και δημιουργικό του ταπεραμέντο.

Στιχουργός, συνθέτης, μουσικός, ερμηνευτής, με τη δική του χαρακτηριστική σκηνική παρουσία, συνθέτει όλο το «παζλ» της μουσικής επιτυχίας.

Με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, που ζει και μόνιμα, από μικρός έδειξε την κλήση του στη μουσική, για αυτό και βρέθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης, όπου γνώρισε και αγάπησε την κλασσική κιθάρα και στη συνέχεια και το πιάνο. Αρχίζει το ταξίδι του, στον όμορφο κόσμο της μουσικής….που τον οδήγησε στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησαν και τα πρώτα live με την μπάντα του.

Παράλληλα με τις σπουδές του, στη Σχολή Φυσιοθεραπείας των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ο Στέλιος Βραχιόλογλου, μαζί με την μουσική του ομάδα, ξεκινούν live εμφανίσεις σε φοιτητικά στέκια, και μουσικές σκηνές, όπου κατάφερναν σιγά σιγά, να μεγαλώνουν το φανατικό κοινό τους!

«Παντρεύοντας» έξυπνα όλα τα είδη μουσικής, μαζί με την μπάντα του, έκαναν τη διαφορά και μέχρι και την εμφάνιση της Covid 19 εποχής, που σταμάτησαν όλα στο πεντάγραμμο, ήταν περιζήτητος για τα ξεχωριστά live performances του!

Το 2009, κυκλοφορεί ο πρώτος του προσωπικός δίσκος, με τίτλο «Όνειρα», το καλοκαίρι του 2012, ακολουθεί ο δεύτερος, με τον ίδιο να βγάζει πλέον από μέσα του, όλους τους στίχους και τις μελωδίες, που χόρευαν χρόνια στο μυαλό του.

Δοκιμάζεται, πειραματίζεται, και κάθε του τραγούδι, είναι μοναδικό, «γεννημένο» με πολύ μεράκι και αγάπη!
Φτάνοντας στο σήμερα, ο Στέλιος Βραχιόλογλου, μας παρουσιάζει τη δική του Σταγόνα στη βροχή, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, σε ταξιδεύει

Ακούστε το Suite Greek Music Podcast σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες podcasting όπως:

Στίχοι – Lyrics

Καινούργια ήθελες εσύ ζωή
Μακριά απ᾽ την δική μου φυλακή
Διαλέγεις μια βουτιά μες το κενό
Να ξαναβρείς τον χαμένο σου εαυτό
Μου ᾽λείψες πολύ το παραδέχομαι
Μα τέτοια λογική δεν την ανέχομαι

Να μην τολμήσεις να γυρίσεις να μου πεις
Ότι μετάνιωσες και πίσω θες να ᾽ρθείς
Έχουν όλα πια τελειώσει και η αγάπη μας η τόση
Είναι μια σταγόνα στη βροχή
Πάρε τον δικό σου δρόμο
Και σε μια νύχτα μόνο γίνε μια ανάμνηση και εσύ

Σε αδιέξοδα που θα βρεθείς
Τα λόγια μου ξανά θα θυμηθείς
Χτυπάς την πόρτα φεύγοντας
Και χάνεσαι μετά
μα πες μου τι περίμενες
μετά απ᾽ όλα αυτά

Να μην τολμήσεις να γυρίσεις να μου πεις
Ότι μετάνιωσες και πίσω θες να ᾽ρθείς
Έχουν όλα πια τελειώσει και η αγάπη μας η τόση
Είναι μια σταγόνα στη βροχή
Πάρε τον δικό σου δρόμο
Και σε μια νύχτα μόνο γίνε μια ανάμνηση και εσύ