Η Αμαρυλλίς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Χρίστου Καλτσά και του Νικόλα Χατζή στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 6 Μαϊου 2015.

Μίλησε για το νέο της τραγούδι “Γύρισα σελίδα”, για το άλμπουμ που ετοιμάζει να κυκλοφορήσει μετά τον Σεπτέμβριο και την καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Για την συναυλία του Σάκη Ρουβά με τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, αρκέστηκε στο να απαντήσει πως «όταν κάποιος το κάνει με αγάπη, εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιβραβεύουμε την προσπάθεια, είτε αυτή έχει καλό αποτέλεσμα είτε όχι. Στην συγκεκριμη περίπτωση τα πήγε πάρα πολύ όμορφα.»

Η Αμαρυλλίς μίλησε για την αλλαγή του τρόπου προώθησης της μουσικής στις μέρες μας όπου κυριαρχούν τα digital singles και το Internet, ενώ νοσταλγεί την περίοδο που κυκλοφορούσαν οι δίσκοι. «Είναι όμορφο πράγμα να έχεις το cd στα χέρια σου, να βλέπεις τις φωτογραφίες και όλο το εικαστικό. Στο internet μαθαίνει οποιαδήποτε πληροφορία πολύ γρήγορα, όμως οι προσωπικές σχέσεις είναι κρίμα να εξαλείφονται σιγά σιγά. Βλέπω συνέχεια παρέες να ασχολούνται με το κινητό και να μην έχουν ανταλλάξει κουβέντα για ώρα.»


I Amaryllis stin ekpompi tou Chris Kaltsas & Nikolas Chatzis sto Radio Thessaloniki 060515 by Dj Chris Kaltsas on Mixcloud

Απάντηση