Λίγους μήνες μετά το digital single Pillow, ο Khay Be παρουσιάζει το Voria Meriα, όπου θα κυκλοφορήσει την άνοιξη από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Το Voria Meria κυκλοφόρησε ψηφιακά στις 29 Ιανουαρίου μπαίνοντας απευθείας στις editorial λίστες του Spotify “Hot Greek Rap” και “New Music Friday”.ενώ το music video σε σκηνοθεσία του Μάνου Μαρκάκη είναι διαθέσιμο στο επίσημο YouTube κανάλι του Khay Be.

Λίγα λόγια για τον Khay Be

Ο ράπερ Khay Be γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Βόρεια Προάστια των Αθηνών, όπου και ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική ερασιτεχνικά στα 16.

Στα 17 του μετακόμισε στην Αγγλία σε μια πόλη Βόρεια του Λονδίνου και εκεί πέρασε τα επόμενα 3 χρόνια της ζωής του.

Αυτό τον βοήθησε πολύ να αναπτυχθεί μουσικά, αφού ήρθε σε επαφή με την Αγγλική σκηνή και κυρίως του έδωσε τα εφόδια να κινείται μόνος του και ανεξάρτητος.

Μέσα σε αυτό το διάστημα γυρνούσε στην Ελλάδα τακτικά κρατώντας επαφή με την μουσική και κάνοντας ηχογραφήσεις. Έτσι ήρθε η πρώτη του επαφή με άτομα από την ραπ σκηνή.

Στη συνέχεια επέστρεψε στη χώρα και ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε διάφορα project με τον Πέτρο Βινάκο στο Destiny Studio, ενώ τον Ιούλιο του 2020 κυκλοφόρησε ως independent artist το “LOKO” σε συνεργασία με τον Lis και τον MuneyLxrd το οποίο ξεπέρασε τα 150K streams στο Spotify.

Λίγο καιρό μετά υπέγραψε και το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI, a Universal Music Company, από την οποία θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο debut album του “Voria Meria”, το οποίο θα περιλαμβάνει παραγωγές από τους Grove, MuneyLxrd και Ortiz καθώς και συμμετοχές έκπληξη.

Ακούστε το Suite Greek Music Podcast σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες podcasting όπως: