Στα πρώτα χρόνια του ραδιοφώνου μετά τον πόλεμο στην Ελλάδα, μπορούσες να ακούσεις πολλά και διαφορετικά πράγματα στην κρατική τότε ραδιοφωνία (ΕΙΡ).

Θεατρικές παραστάσεις, τραγουδιστές που ερμήνευαν live τα τραγούδια τους στο στούντιο, παραμύθια, ακόμα και πρωϊνή γυμναστική!

Με την είσοδο της ιδιωτικής τηλεόρασης αλλά και των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών στα τέλη της δεκαετίας του 1980, τα πράγματα άλλαξαν άρδην και το ραδιόφωνο πήρε περίπου την μορφή που έχει μέχρι και σήμερα.

Τώρα πλέον το 2020, με την πανδημία για 2η φορά να χτυπάει για τα καλά την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και αφού δημόσια διασκέδαση δεν υφίσταται σε κανέναν βαθμό, νομίζω ήρθε η ώρα να βάλουμε το ραδιόφωνο και πάλι ενεργά στην ζωή μας και να διασκεδάζουμε με αυτό!

Έτσι, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 τα ξημερώματα (στις 00:00), έκανα το Lockdown 2 radio party στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5. Ένα 2ώρο live dj set για όλους εσάς που είστε κλεισμένοι αναγκαστικά στα σπίτια σας, το οποίο φυσικά ηχογράφησα και που μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

Από εμένα, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμμετοχή σας μέσω των social media!