Το album της χρονιάς μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company!

Ο SNIK, ο no1 εκπρόσωπος της τραπ σκηνής στην Ελλάδα, επιστρέφει με νέο ολοκληρωμένο album με τίτλο «1987».

Ο δημοφιλέστερος hitmaker της γενιάς του και κορυφαίος trend-setter της χώρας έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να σημειώνει το ένα hit μετά το άλλο, κατακτώντας δεκάδες φορές την κορυφή των charts και καθορίζοντας με τη μουσική του το εγχώριο rap game.

Η ισχυρή του παρουσία στη μουσική βιομηχανία αποδεικνύεται τόσο με τα νούμερα του πλατινένιου debut album του “TopBoy”, το οποίο μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 60.000.000 streams στο Spotify και των 120.000.000 views στο YouTube, όσο και με τα εκατοντάδες sold-out live που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

O SNIK ανατρέπει τα δεδομένα και δημιουργεί τα νέα μουσικά trends της εποχής, όπως μόνο ο ίδιος ξέρει να κάνει, μέσα από το νέο του album «1987» – ένα album γεμάτο smash hits, ανατρεπτικές συνεργασίες και παραγωγές διεθνών προδιαγραφών που θα ακούγονται μόνο στο repeat!

Το «1987» περιλαμβάνει στο σύνολο 11 ολοκαίνουργια τραγούδια, ανάμεσά τους και feats με τους κορυφαίους εκπρόσωπους της τραπ -και όχι μόνο- σκηνής Rack, Toquel, Marseaux, Vlospa, Salva, Gameboy & Phen.

Βρείτε το album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://snik.lnk.to/1987PR

Tracklist:

Rihanna
NANA feat. Rack
Maria feat. Salva
Diosa feat. Gameboy
Miami feat. Marseaux
Moonwalk feat. VLOSPA
Criminal feat. Salva
1987
Kobe feat. TOQUEL
You And Me
TV feat. Phen

Απάντηση