Είμαι πολύ χαρούμενος που μία ιδέα μου που ξεκίνησε μέσα στην καραντίνα, πάει τόσο καλά. Και σας ευχαριστώ όλους και όλες για αυτό!

Το Suite GR Radio, που είναι το νέο μου project, είναι ένας διαδικτυακός μουσικός σταθμός με μία ιδιαιτερότητα. Παίζει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, μόνο easy listening και eclectic Ελληνική μουσική και τραγούδια.

Από την Ηρώ μέχρι την Αλέκα Κανελλίδου, από τον Κωστή Μαραβέγια μέχρι τον Γιάννη Πάριος, από τους Imam Baildi μέχρι τους Onirama και από τον Μίκη Θεοδωράκη μέχρι τον Γεράσιμο Λαβράνο, έχω επιλέξει για εσάς πάνω από 1000 τραγούδια και μουσικές, χωρισμένες σε ζώνες, για να ακούτε την κατάλληλη μουσική, την κατάλληλη ώρα. Φυσικά ο κατάλογος των τραγουδιών ανανεώνεται συνεχώς.

Σε δεύτερο χρόνο, θα ξεκινήσουν και εκπομπές, ενώ ήδη συνάδελφοι djs έχουν ξεκινήσει την συνεργασία τους με το Suite GR Radio, όπως ο Σταύρος Παναγιωτίδης και ο Παύλος Ραγκάτσης.

Έτσι λοιπόν, από τις 27 Μαρτίου 2020 όπου ξεκίνησε η μετάδοση του Suite GR Radio μέχρι και χτες 27 Απριλίου 2020, είχαμε 5.196 ακροάσεις από 2.357 μοναδικές IP (που σημαίνει μοναδικοί ακροατές), με μέσο χρόνο ακρόασης 18,1 λεπτά και συνολικό χρόνο ακρόασης που αγγίζει τις 1.578 ώρες!

Αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, είναι πως οι 5.198 ακροάσεις προήλθαν από τις περισσότερες χώρες της Γης! Μέσα σε αυτές είναι όλη η Ευρώπη, η Βόρεια και Νότια Αμερική, η Ρωσία και την Αυστραλία.

Μπορείτε να δείτε τα σχετικά γραφήματα παρακάτω:

 

Εδώ να θυμίσω πως μπορείτε να μας ακούτε (εκτός από το site suiteradio.eu) και μέσα από μεγάλες παγκόσμιες πλατφόρμες διαδικτυακών ραδιοφώνων όπως το Online Radio Box, το My Tuner Radio και το Radio Garden, αλλά και Ελληνικά sites όπως τα Live24, Greekradios, Radiofona.com.gr, ενώ οι συνεργασίες μας θα διευρύνονται συνεχώς.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη που δείχνετε στο Suite GR Radio και θέλω να πιστεύω πως θα γίνει η καλύτερη παρέα σας στο σπίτι, στην δουλειά, στο αυτοκίνητο, στις διακοπές σας και όπου αλλού φανταστείτε εσείς!

Suite GR Radio – Elegance In Love…