Μετά από έναν καταιγισμό νέων κυκλοφοριών μέσα σε 1 εβδομάδα, αποφάσισα να κάνω και ένα δεύτερο (τόσο σύντομα) podcast.

Το 25ο επεισόδιο του Suite Greek Music podcast ξεκινάει με 2 ορχηστρικά θέματα από Takis Farazis Trio (σε πιο jazz ύφος) και το δεύτερο από τον μουσικό Χρήστο Βότση (σε πιο ethnic- beat ρυθμούς).

Ακολουθεί η Χριστίνα Κακαλιάντη με ένα νοσταλγικό tango και η Βίκυ Καρατζόγλου σε ένα τραγούδι όπου συνεργάζεται με την Δήμητρα Γαλάνη και τον Νίκο Μωραϊτη.

Ο Μάνος Πυροβολάκης μας παρουσιάζει το δικό του Κύμα, ενώ τέλος η Νατάσα Θεοδωρίδου κυκλοφορεί το πιο πολυσυζητημένο τραγούδι της εβδομάδας.

Το Suite Greek Music Podcast, είναι το πρώτο μουσικό podcast στα Ελληνικά που παρουσιάζει επίσημες κυκλοφορίες από τις δισκογραφικές εταιρείες, επιλεγμένα bootleg remixes και edits από Έλληνες παραγωγούς, παλιά αγαπημένα τραγούδια, αφιερώματα και συνεντεύξεις.

Μπορείς να μας ακούσεις και να εγγραφείς δωρεάν σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες podcasting όπως: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, TuneIn και σε όποια άλλη πλατφόρμα ακούς podcasts.

Η αρχική μετάδοση της εκπομπής γίνεται από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5. Ο σκοπός είναι ενημερωτικός, για κριτική γνώμη με παράθεση σύντομων ηχητικών αποσπασμάτων.