Ο Μάρτιος του 2021 εκτός από ένα νέο lockdown στην Ελλάδα, φέρνει και νέες Ελληνικές κυκλοφορίες (ευτυχώς…!). Και φυσικά το 32ο επεισόδιο του Suite Greek Music podcast και ο Χρίστος Καλτσάς, ξεχώρισαν και σας παρουσιάζουν 7 νέα τραγούδια.

Έτσι ακούμε Βίκυ Μοσχολιού σε rap έκδοση από τον Restelio και ένα ολοκαίνουριο remix από την Ράνια Κωστάκη στο ντουέτο Γιάννα Τερζή και Πασχάλης Τερζής.

Ο Μάκης Μπερδές κυκλοφορεί ένα νέο ξεσηκωτικό τραγούδι, ενώ ο Χρήστος Μενιδιάτης μας λέει ποια είναι η Τελευταία Αγκαλιά.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μας παρουσιάζουν την καρδιά τους που είναι από ατόφιο χρυσάφι σε έκδοση 2021 και ο Νίκος Μακρόπουλος ερμηνεύει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από τον Μάνο Ξυδούς.

Τέλος, ακούμε και το ολοκαίνουριο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου, σε συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους, με τον τίτλο Μόνος μου.

Κάνε εγγραφή για να σου στέλνω δωρεάν στο email σου το podcast:

Το Suite Greek Music Podcast, είναι το πρώτο μουσικό podcast στα Ελληνικά που παρουσιάζει επίσημες κυκλοφορίες από τις δισκογραφικές εταιρείες, επιλεγμένα bootleg remixes και edits από Έλληνες παραγωγούς, παλιά αγαπημένα τραγούδια, αφιερώματα και συνεντεύξεις.

Μπορείς να μας ακούσεις και να εγγραφείς δωρεάν σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες podcasting όπως: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, TuneIn και σε όποια άλλη πλατφόρμα ακούς podcasts.

Η αρχική μετάδοση της εκπομπής γίνεται από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5. Ο σκοπός είναι ενημερωτικός, για κριτική γνώμη με παράθεση σύντομων ηχητικών αποσπασμάτων.