Πέρασε κιόλας 1 εβδομάδα από το προηγούμενο επεισόδιο του Suite Greek Music podcast. Και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, κατάφερα και συγκέντρωσα 7 νέες Ελληνικές κυκλοφορίες που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και σας τις παρουσιάζω στο 33ο επεισόδιο του podcast.

Ξεκινάμε με νέο τραγούδι – διασκευή από την Ηρώ και ένα νέο ντουέτο με τον Γρηγόρη Πετράκο και την Χρύσα Μπανδελή.

Συνεχίζουμε με ένα 80s αισθητικής τραγούδι από τον Stass FM, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης κάνει άλλη μία ανατρεπτική δουλειά – συνεργασία με τους Glacial στο Hotel Costes presents…

Η Stefania κάνει τον τελευταίο της χορό στην σκηνή της Eurovision και φυσικά της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Τέλος, ο Γιώργος Κακοσαίος ερμηνεύει νέο τραγούδι – ύμνο για την γυναίκα, πατώντας επιτυχημένα στα χνάρια του πατέρα του Γιάννη Πλούταρχου, ενώ ο Βασίλης Καρράς κυκλοφορεί ένα τραγούδι, όπου η ερμηνεία του και οι στίχοι θα σας ανατριχιάσουν…

 

Spotify Player

 

Apple Podcasts Player

Το Suite Greek Music Podcast, είναι το πρώτο μουσικό podcast στα Ελληνικά που παρουσιάζει επίσημες κυκλοφορίες από τις δισκογραφικές εταιρείες, επιλεγμένα bootleg remixes και edits από Έλληνες παραγωγούς, παλιά αγαπημένα τραγούδια, αφιερώματα και συνεντεύξεις.

Μπορείς να μας ακούσεις και να εγγραφείς δωρεάν σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες podcasting όπως: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, TuneIn και σε όποια άλλη πλατφόρμα ακούς podcasts.

Η αρχική μετάδοση της εκπομπής γίνεται από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5. Ο σκοπός είναι ενημερωτικός, για κριτική γνώμη με παράθεση σύντομων ηχητικών αποσπασμάτων.

Θέλεις το Suite Greek Music podcast στο mail σου; Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ: