Το 19ο επεισόδιο του podcast Suite Greek Music, είναι αφιερωμένο στον γάμο.

Και συγκεκριμένα στο κομμάτι της δεξίωσης, αφού εκεί γίνεται το μεγάλο πάρτι του ζευγαριού, μαζί με τους συγγενείς και όλους αυτούς που αγαπάνε!

Ένα από τα σημεία που ξεχωρίζουν, είναι ο χορός νύφης και πατέρα. “Ποιο τραγούδι άραγε να χορέψουμε;” Αυτή είναι η ερώτηση που κάνει συνήθως η υποψήφια νύφη στον εαυτό της ή στον επαγγελματία που θα αναλάβει την μουσική κάλυψη.

Ο καλεσμένος αυτού του επεισοδίου, είναι ο Πέτρος Μάλαμας. Είναι ιδιοκτήτης των εταιρειών New DJs’ team & Amaze DJs και διοργανωτής διασκέδασης και DJ εκδηλώσεων.

Και θα ακούσετε όλα αυτά που θέλετε να μάθετε για την διοργάνωση ενός επιτυχημένου party γάμου. Επιπλέον, μας αναφέρει τα 6+1 τραγούδια που διαλέγει η νύφη για να χορέψει με τον πατέρα της!

Το Suite Greek Music Podcast, είναι το πρώτο μουσικό podcast στα Ελληνικά που παρουσιάζει επίσημες κυκλοφορίες από τις δισκογραφικές εταιρείες, επιλεγμένα bootleg remixes και edits από Έλληνες παραγωγούς, παλιά αγαπημένα τραγούδια, αφιερώματα και συνεντεύξεις.

Μπορείς να μας ακούσεις σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες podcasting όπως: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και TuneIn.

Η αρχική μετάδοση της εκπομπής γίνεται από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5. Ο σκοπός είναι ενημερωτικός, για κριτική γνώμη με παράθεση σύντομων ηχητικών αποσπασμάτων.