Αν δεν το έχεις καταλάβει πλησιάζουν τα Χριστούγεννα…

Και οι δισκογραφικές εταιρίες, έχουν βάλει τις μηχανές τους στο φουλ (όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή) για να κυκλοφορήσουν νέα τραγούδια.

Για αυτό, το 9ο επεισόδιο του Suite Greek Music Podcast είναι εδώ, για να σου παρουσιάζει τις νέες κυκλοφορίες που ξεχώρισαν.

Κωνσταντίνος Αργυρός με μία ερωτική μπαλάντα, Δημήτρης Σταρόβας και οι φίλοι του σε ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι, νέο remix για το hit του good job nicky, Μάριος Φραγκούλης και GiGi D’ Alessio σε νέο τραγούδι στα Ιταλικά, Roni Iron με νέο single, ο George Gaudi από την σειρά Έτερος Εγώ και ακόμα ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι για την Κιβωτό του Κόσμου.

Το Suite Greek Music Podcast, είναι το πρώτο μουσικό podcast στα Ελληνικά που παρουσιάζει επίσημες κυκλοφορίες από τις δισκογραφικές εταιρείες, επιλεγμένα bootleg remixes και edits από Έλληνες παραγωγούς, παλιά αγαπημένα τραγούδια, αφιερώματα και συνεντεύξεις.

Η αρχική μετάδοση της εκπομπής γίνεται από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5. Ο σκοπός είναι ενημερωτικός, για κριτική γνώμη με παράθεση σύντομων ηχητικών αποσπασμάτων.

Μπορείς να μας ακούσεις σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες podcasting όπως: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και TuneIn.

Ακούς επιλεγμένες Suite Music playlists στο Spotify, εδώ