Στην στήλη που ξεκινάω εδώ με τον τίτλο Summer Greek Classics, θα αναφέρω μερικά Ελληνικά τραγούδια, που τα τελευταία 10 χρόνια, από το ξεκίνημα μου στο Coral bar και μετέπειτα, έχω καθιερώσει να παίζω κάθε καλοκαίρι.

Ήταν Μάρτιος του 2004, όταν πρωτοκυκλοφόρησε το single του Θοδωρή Φέρρη με τον τίτλο Τα αμαρτωλά σου μάτια, σε μουσική του Energee και στίχου του Ηλία Φιλίππου.

Η αρχική έκδοση του τραγουδιού Τα αμαρτωλά σου μάτια, που ήταν low tempo και είχε λίγα καλοκαιρινά στοιχεία σαν ενορχήστρωση, δεν πήγε τόσο καλά. Όμως η δεύτερη εκτέλεση του, το remix που κυκλοφόρησε λίγους μήνες μετά, έμελλε να γίνει ένα Summer Greek Classic single, αφού συνέπεσε τότε με το άνοιγμα του θρυλικού Coral bar, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, την άνοιξη του 2005, όπου είχα την χαρά να είμαι resident dj για 8 συνεχή χρόνια.

Τα Τα αμαρτωλά σου μάτια ήταν ένα από τα τραγούδια που επέλεξα να βάλω σε heavy rotation στην playlist μου τότε, αφού ταίριαζε απόλυτα με το κλίμα του μαγαζιού, με το νέο ύφος και στυλ σην Ελληνική μουσική που έδινε στους πελάτες του το Coral και φυσικά με την υπέροχη θέα της παραλίας που σου έδινε το Coral bar!

Απολαύστε τα!

Απάντηση