Η Upfilter Records παρουσιάζει το πρώτο album του Themi Georgoudi με τον τίτλο Phases.

Το γνωρίσαμε μέσα από την συλλογή “Sub Sessions Vol.3”, όπου συμμετείχε με το track του “Flow” κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ο Themis Georgoudis στο πρώτο του album, μέσα από διαφορετικές εκφάνσεις της δημιουργίας του συνδυάζει με υπέροχο τρόπο διαφορετικά είδη της House μουσικής σε ένα ολοκληρωμένο concept!

Αυτό που θα τραβήξει την προσοχή του ακροατή στο Phases είναι η ανακάλυψη νέων ατμοσφαιρικών στοιχείων, συνδυάζοντας τα με κλασικές φόρμες από όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής.

Η δημιουργία των συνθέσεων πραγματοποιήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια και κάθε track αποτελεί μια ξεχωριστή ιστορία.

Η έμπνευση για τον τίτλο του album προήλθε από την παρατήρηση της πραγματικότητας, όπου μέσα από τα στάδια της εξελίξεις της, οι άνθρωποι βελτιώνονται, ωριμάζουν και την αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο, με αποτέλεσμα να δημιουργούν νέες αναμνήσεις, αισθήματα και εμπειρίες.

Ας ελπίσουμε πως αυτή η παραγωγή μπορεί να εμπνεύσει τόσο καλλιτέχνες όσο και λάτρεις της μουσικής να είναι δημιουργικοί έχοντας ως ακρογωνιαίο λίθο το ρητό ότι “Η μόνη σταθερά στη ζωή είναι η αλλαγή”.

Ανακαλύψτε τις διαφορετικές Phases της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής του Themi Georgoudi και απολαύστε έναν μοναδικό μουσικό ταξίδι γεμάτο με ιδιαίτερες μελωδίες, beats, ρυθμούς και υπέροχες ιδέες!

Θέλεις το Suite Greek Music podcast στο mail σου; Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ:

Άκου το Suite Greek Music Podcast σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες podcasting όπως: