Οι Universal Trilogy, πραγματοποιούν μια ιστορική αναδρομή στην δισκογραφία τους και μας παρουσιάζουν ψηφιακά το πρώτο τους album με τίτλο MultiMorphic σε μια επετειακή έκδοση για τα 25 χρόνια κυκλοφορίας του.

Το κύριο χαρακτηριστικό του MultiMorphic είναι η ηχητική του πολυμορφικότητα!

Σε εκείνη την έντονα επαναστατική περίοδο των 90’s για την παγκόσμια ηλεκτρονική σκηνή, οι Universal Trilogy συμμετέχουν ενεργά σε αυτό το music big bang με τους δικούς τους πειραματισμούς, δημιουργώντας συνθέσεις με διαφορετικά στυλ και επιρροές.

Χαρακτηριστικές συνθέσεις του album είναι:
– Το «Heartbeat» που ήταν το single με το οποίο έγιναν ευρέως γνωστοί. Στην νέα edition συμπεριλαμβάνεται ένα ακυκλοφόρητο remix του σε Old School Break Beat Style, το οποίο μετέπειτα παρουσίαζαν στα live τους.
– To «We Came, We Saw, We Kicked His Ass», αγαπημένο track τόσο του συγκροτήματος όσο και των fans τους. Καθιερώθηκε μέσα από τα live τους και υπάρχει σε κάθε playlist του συγκροτήματος.
– Το «X-Tasy» όπου το παρουσίασαν για πρώτη φορά ζωντανά στο ιστορικό «Ρόδον» στην Αθήνα, στα πλαίσια του 2ου πανελλήνιου διαγωνισμού rock τραγουδιού.

Στα Bonus Tracks επίσης θα βρούμε ανακατασκευασμένη έκδοση του «Check 2 The Bass Line», όπως και Edit Versions από τα «We Came, We Saw, We Kicked His Ass», «Heartbeat» και «Meaning Of Life».

Το MultiMorphic 25th Anniversary Edition, περιλαμβάνει όλα τα tracks της πρωτότυπης κυκλοφορίας καθώς και Bonus tracks από ανέκδοτο υλικό των Universal Trilogy σε Remastered εκτελέσεις.

Οι λάτρεις της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής, σίγουρα νοιώθουν λίγο «πλουσιότεροι» μουσικά!

Άκου το Suite Greek Music Podcast σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες podcasting όπως:

Θέλεις το Suite Greek Music podcast στο mail σου; Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ: