Η Γιάννα Βασιλείου πρωταγωνιστεί σε μία μουσική πρόταση – έκπληξη!

Θέλοντας να μας κάνει να βιώσουμε ξανά τις συναυλιακές συνθήκες, οι οποίες άλλαξαν λόγω της πανδημίας, παρουσιάζει το project «Live @ Sierra», μια σειρά ζωντανών ηχογραφήσεων αγαπημένων τραγουδιών, τα οποία ερμηνεύει με την ιδιαίτερη χροιά της.

Ακούστε το στο Suite GR Radio!

Οι ηχογραφήσεις και μαγνητοσκοπήσεις έγιναν στα θρυλικά Sierra studios, με την χαρισματική και ταλαντούχα ερμηνεύτρια να έχει στο πλευρό της τον Θωμά Κωνσταντίνου, Δημήτρη Μπαρμπαγάλα και μία ομάδα σπουδαίων μουσικών.

Η αρχή έγινε με μία μοναδική εκτέλεση και ερμηνεία του «Εγώ Σ’ Αγάπησα Εδώ» (Κώστας Λειβαδάς), ένα τραγούδι με ειδική αφιέρωση από την Γιάννα Βασιλείου και ακολούθησαν δύο medleys αγαπημένων της τραγουδιών. Το πρώτο περιλαμβάνει τα «Οδός Ονείρων» (Μάνος Χατζιδάκις), «Η Ταμπακιέρα» (Γιώργος Γιαννακόπουλος, Μίμης Τραϊφόρος/ Ιωσήφ Ριτσιάρδης), «Όλα Όσα Αγαπώ» (Γιάννα Βασιλείου) και «Ο Κόσμος Που Αλλάζει» (Αλκίνοος Ιωαννίδης) και το δεύτερο τα «Ederlezi» (Παραδοσιακό/ Goran Bregovic), «Γκιουλμπαχάρ» (Βασίλης Τσιτσάνης), «Ένα Τραγούδι Απ’ Τ’ Αλγέρι» (Απόστολος Καλδάρας), «Έλα Μάτια Μου» (Γιάννα Βασιλείου, Κωστής Πυρένης) και «Τα Χάρτινα» (Τάκης Σούκας/ Νίκος Μωραΐτης).