Κυκλοφορεί για πρώτη φορά το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς Έλα Στη Θέση Μου (Alpha TV) όπου την επιμέλεια της μουσικής έχει αναλάβει ο Mr. Bachata!

5 χρόνια Έλα Στη Θέση Μου, 5 χρόνια από τις πρώτες σειρές σε τηλεθέαση, 5 χρόνια γεμάτα χιούμορ, έξυπνες ατάκες.

To 2016 με την πρεμιέρα της 1ης σεζόν της σειράς στην ελληνική τηλεόραση, όπου τραγούδι τίτλων ήταν το «Μη Μασήσεις», μέχρι και σήμερα έχει μια άκρως πετυχημένη πορεία στο τηλεοπτικό κοινό!

Από το τραγούδι «Είσαι Η Ζωή Μου», καντάδα του Αχιλλέα στην Ρενάτα, μέχρι το «Μάθε Μου», το τραγούδι που χόρεψαν ο Βλάσης και η Μίκα στον γάμο τους, υπήρξαν πολλές ερωτικές και χορευτικές στιγμές μέσα στη σειρά.

Μετά την 2η σεζόν, δημιουργήθηκε ανεπίσημα η παράδοση του εισαγωγικού μουσικού τρέιλερ της εκάστοτε σεζόν. Με το «Πίνα Κολάδα» και την Άντρη Θεοδότου έγινε η αρχή.

Στην 3η σεζόν, το γύρισαν σε Bollywood, με το τραγούδι «Νανούρισμα» και την ταλαντούχα Ελληνο-Ινδή, Nadi Raj.

Ενώ στην 4η σεζόν Ταξιδέψαμε στην Κρήτη, με το τραγούδι «Γλεντάτε Το» και τον Μανώλη Βιολάκη να το ερμηνεύει!

Για τις ανάγκες της 5ης σεζόν, με κλεμμένα διαμάντια και απίστευτες ίντριγκες, το τραγούδι «Διαμάντια», ήρθε κι έδεσε!

Τέλος μέσα στο soundtrack της σειράς, ξεχωρίζει και το τραγούδι «Θα Σε Βρω», που είναι μια αφιέρωση του Αχιλλέα στον αιώνιο έρωτά του, την Ρενάτα με την αισθησιακή φωνή της Almenta.

Έλα Στη Θέση Μου και απόλαυσε όλα τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς, σε μια συλλογή που κυκλοφορεί  σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, από την Plus Rec σε διανομή της Panik Records!

Θέλεις το Suite Greek Music podcast στο mail σου; Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ:

Άκου το Suite Greek Music Podcast σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες podcasting όπως: