Το σημερινό 34ο επεισόδιο του Suite Greek Music podcast είναι extended version, αφού σας παρουσιάζουμε όχι 7 αλλά 10 νέες αξιόλογες Ελληνικές κυκλοφορίες!

Έτσι, ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος κυκλοφορεί ένα νέο ορχηστρικό μουσικό θέμα επηρεασμένος από τον παραδοσιακό ήχο της Σκωτίας, ενώ ο Ησαϊας Ματιάμπα παρουσιάζει το δικό του “παραδοσιακό” rock τραγούδι.

Ο Πάνος Κατσιμίχας ψάχνει την δική του Ουτοπία και ο Γιώργος Νταλάρας γίνεται organic baleric remix απο τους Elias Fassos και RisK.

Δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες, η Μελίνα Ασλανίδου και η Γλυκερια, ενώνουν τις φωνές τους σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους, ενώ η Josephine μεταμορφώνεται σε Παλιόπαιδο!

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο αδελφός του Παντελή, κυκλοφορεί την νέα του μπαλάντα και ο Πάνος Κιάμος συνεργάζεται με τον πολυτάλαντο τραγουδοποιό Αναστάσιο Ράμμο σε ένα πολύ όμορφο τραγούδι.

Τέλος ο Πέτρος Ιακωβίδης μας εξομολογείται πόσο του έλειψε το άλλο του μισό και η Άννα Βίσση τα βάφει όλα Λουλακί!

Spotify player

Apple Podcasts Player

Το Suite Greek Music podcast, είναι το πρώτο μουσικό podcast στα Ελληνικά που παρουσιάζει επίσημες κυκλοφορίες από τις δισκογραφικές εταιρείες, επιλεγμένα bootleg remixes και edits από Έλληνες παραγωγούς, παλιά αγαπημένα τραγούδια, αφιερώματα και συνεντεύξεις.

Μπορείς να μας ακούσεις και να εγγραφείς δωρεάν σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες podcasting όπως: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, TuneIn και σε όποια άλλη πλατφόρμα ακούς podcasts.

Θέλεις το Suite Greek Music podcast στο mail σου; Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ:

Η αρχική μετάδοση της εκπομπής γίνεται από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5. Ο σκοπός είναι ενημερωτικός, για κριτική γνώμη με παράθεση σύντομων ηχητικών αποσπασμάτων.