Μπορεί η τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, να ήταν σχετικά “άγονη” όσο αφορά τις νέες Ελληνικές κυκλοφορίες, όμως κατάφερα και διάλεξα για εσάς 7 νέα τραγούδια που πιστεύω ότι αξίζει να ακούσετε και να ανακαλύψετε!

Έτσι το 37ο επεισόδιο του Suite Greek Music podcast, ξεκινάει με 3 γυναίκες:

Η πρώτη είναι η Παυλίνα Βουλγαράκη όπου συνεργάζεται στο νέο της τραγούδι με τον Γιώργο Σαμπάνη, η δεύτερη είναι η Γιάννα Βασιλείου όπου ερμηνεύει εξαιρετικά ένα τραγούδι που έγραψε μουσική και στίχους ο Γιώργος Καραδήμος και η τρίτη είναι η Χριστίνα Ψύχα, λέγοντας μας πως η άνοιξη είναι κοντά…

Συνεχίζουμε με τον τραγουδοποιό Μιχάλη Γεωργίου που διασκευάζει Μανώλη Φάμελλο, ενώ ο Roni Iron μας επανασυστήνει με τον δικό του ήχο, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ΜΠΛΕ.

Τέλος, ένα νέο συγκρότημα, οι ENORASIS προσπαθούν να βρουν την αδιόρθωτη καρδιά και ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι (σε μουσική και στίχους του ίδιου) που έχει γίνει ήδη επιτυχία.

Spotify Player

Apple Podcasts Player

Το Suite Greek Music podcast, είναι το πρώτο μουσικό podcast στα Ελληνικά που παρουσιάζει επίσημες κυκλοφορίες από τις δισκογραφικές εταιρείες, επιλεγμένα bootleg remixes και edits από Έλληνες παραγωγούς, παλιά αγαπημένα τραγούδια, αφιερώματα και συνεντεύξεις.

Μπορείς να μας ακούσεις και να εγγραφείς δωρεάν σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες podcasting όπως: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, TuneIn και σε όποια άλλη πλατφόρμα ακούς podcasts.

Θέλεις το Suite Greek Music podcast στο mail σου; Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ: