Μετά από περίπου 6,5 μήνες μακριά από το μικρόφωνο του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 λόγω της πανδημίας, είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα!

Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 15 Μαίου 2021 έκανα την πρώτη εκπομπή after quarantine στο αγαπημένο μου στούντιο, που έχω περάσει τόσο όμορφες στιγμές.

Στην 1,5 ώρα εκπομπής Suite Greek Music show, θα ακούσετε κάποια από τα καλύτερα Ελληνικά τραγούδια και μουσικές που παρουσίασα το τελευταίο διάστημα, αλλά και καινούριες κυκλοφορίες όπως:

Τερέζα και Δάκης σε νέο latin τραγούδι από τα παλιά με την συμμετοχή του Γιώργου Κατσαρού στο σαξόφωνο,

Νίκος Ψημίτης και Αργυρώ Καπαρού όπου παίρνουν από το χέρι το όνειρο,

Σοφία Αρβανίτη που ερμηνεύει Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε μία απρόσμενη διασκευή, και άλλα πολλά!

Spotify Player

 

 

Το Suite Greek Music podcast, είναι το πρώτο μουσικό podcast στα Ελληνικά που παρουσιάζει επίσημες κυκλοφορίες από τις δισκογραφικές εταιρείες, επιλεγμένα bootleg remixes και edits από Έλληνες παραγωγούς, παλιά αγαπημένα τραγούδια, αφιερώματα και συνεντεύξεις.

Μπορείς να μας ακούσεις και να εγγραφείς δωρεάν σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες podcasting όπως: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, TuneIn και σε όποια άλλη πλατφόρμα ακούς podcasts.

Η αρχική μετάδοση της εκπομπής γίνεται από το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5. Ο σκοπός είναι ενημερωτικός, για κριτική γνώμη με παράθεση σύντομων ηχητικών αποσπασμάτων.

Θέλεις το Suite Greek Music podcast στο mail σου; Κάνε δωρεάν εγγραφή εδώ:

Ακολούθησε το djchriskaltsas.gr στο Google News και μάθε πρώτος / πρώτη όλες τις μουσικές ειδήσεις.

Ακολούθησε την κοινότητα Ελληνική Μουσική/Greek Music στο Viber για μουσική στο smartphone σου!

Απάντηση